301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2018 - Cumartesi 12:10 Bu haber 1142 kez okundu
 
Ekrem Seymenoğlu Yazdı; Trabzon Gündemi
Gündem Haberi


Değerli okurlar bu hafta birkaç başlık altında sizlere Trabzon gündemini yansıtmak istiyorum. Becerebilirsem ne âlâ. 

İYİ’lerin seçim heyecanı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut yönetime birkaç takviye ile gidilen seçimde kurucu yönetim yoluna devam ediyor. 2019 seçimlerine yetişebilmek adına zaruri kongrelerini yapan İyi parti süreci etkin ve hızlı biçimde tamamlamaya çalışıyor. Baskıların, dayatmaların olduğu günümüz Türkiye ‘ sinde mücadele etmeye çalışıyor. Tüm baskılara rağmen görüyoruz ki sinmemiş, korkmamış, vatanını, milletini seven, sahip çıkan insanlar var. Hınca hınç dolu, insanların elinde Türk bayrakları, etrafında Atatürk ve Meral Akşener posterleri olan bir salonda gerçekleşen kongre adeta Türkiye’ nin umuduyuz diye haykırıyordu. Genel Bşk.Yrd. Müsavat Dervişoğlu ve İl başkanı Hasan Saka ‘ nın konuşmaları ayakta alkışlandı. Konu vatan, millet, asker olunca gözleri dolan insanlar oldu. İşte bu insanları görünce, bir de Atatürk posterine bakınca insanın aklına M.Kemal ’in şu sözleri geliveriyor; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Siyasetin Pençesinde Tarihe Geçen Yönetimler

Malumunuz Trabzonspor ‘un hali ortada. Sportif kısımlara hiç girmiyorum. Derdim yönetim ve mali tablo. Üst düzey vaatlerle gelen, bir önceki kötü yönetimi eleştirerek iyileştirme operasyonu yapacağını söyleyen, siyaseti arkasına alarak seçimde türlü spekülasyonlara rağmen sesimizi çıkarmadığımız yönetim gideni mumla arattı. Takımı Menajerlerin kucağına atan, sponsorluk oyunlarıyla kendi şirketlerine çalışan, 1 liralık adama 10 lira ödeyip aradaki 9 ‘un kime, nereye gittiği belli olmayan bir yönetim tablosu oluştu. İçinde Trabzonspor’ u ailesi gibi, evladı gibi seven insanların olduğunu bildiğimiz halde Büyük Patrona ses çıkaramıyor olduklarını görmek de bizleri ayrıca kahrediyor. Demek ki bazı şeyler, BAZI ŞEYLER den üstün geliyor. Doğrusu Hacıosmanoğlu döneminde öyle kara günler yaşamıştık ki bir daha bu kadar kötü yönetimin gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Geldiğimiz noktada pes doğrusu diyoruz, daha kötüsü de varmış. Yalnız iki yönetimin bir de ortak noktası var ki Trabzonspor’ un düştüğü en vahim durum bu olsa gerek; Siyasetin kucağı. Adeta siyasilerin tekelinde yönetimler oluşuyor, yönlendirmeleriyle kulüp işleri yürütülüyor. Durum ortada, siyasetin yol verdiği iki yönetim kulübü uçuruma sürükledi. Demek ki neymiş siyasete yaranmayla bu işler olmuyormuş. Kulüp olarak sizin siyaseti kullanmanız gerekirken siyaset sizi kullanıyor. Üzerinizden prim yapıyor, oy çalıyor, şirin görünüyorlar. Bilinmeyen Eurolar, dolarlar nereye gidiyor? 

a)Vatandaşa  b)Siyasilere  c)Menajerlere d)Yöneticilere e) Vatandaş hariç hepsi

Cevabı söylediğinizi duyar gibiyim, tabi ki e)vatandaş hariç hepsi.

 Kısacası siyasetin kucağına bırakırsak son iki yönetimden farksız bir yönetim anlayışı gelecektir. Bırakın bu siyasete yakın isim ayaklarını. Futbolu bilen, ekonomiden anlayan, ticareti, şirket yönetimini bilen, derleyen toparlayan başkan lazım. Siyaset sana zaten yardım etmek zorunda, sen Trabzonspor’ sun. 

Ts Club ve Ts Çalışanları isyanda

Son olarak Ts club ve Ts çalışanlarının halini sizlere bildirmek isterim. 3 aydır maaşlarını alamıyorlar, işe gitmeye yol parası, yemek parası bulamıyorlar. Ts Club müdürü bir arkadaşımla konuştuğum da aynen şöyle diyor; Bu kulüp hiç bu hale gelmemişti. Taraftar geliyor, takımın kötü durumundan dolayı alışveriş yapıyor, destek olmak istiyor. İşler iyi, satışlarda her geçen gün artış var, mağazalar kendini çeviriyor, parasını kazanıyor lakin para nereye gidiyor, bizde bilmiyoruz. Antrenörler, futbolcular, idari personel bunlar da aynı şekilde maaşlarını alamıyor. Bir dakikalığına tüm işi gücü bırakın ve düşünün; Patronunuz maaşınızı yatırmıyor, kiranızı ödeyemiyor, kredi kartınıza her geçen gün borçlanıyorsunuz. Çalışma performansınız ve şirketinizin hali ne olur ? Alın size kulübün hali….

Kaynak: Editör:
 
Etiketler:
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Trabzon

Güncelleme: 05.05.2025
Bugün
12 - 15
Salı
13 - 17
Çarşamba
15 - 19
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Sayfalar
Trabzon

Güncelleme: 04.05.2025
İmsak
03:30
Sabah
05:10
Öğle
12:23
İkindi
16:14
Akşam
19:26
Yatsı
20:59
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
83
82
1
5
26
32
2
Fenerbahçe
75
80
3
6
23
32
3
Samsunspor
57
50
10
6
17
33
4
Beşiktaş
55
49
7
10
15
32
5
Başakşehir
51
54
11
6
15
32
6
Eyüpspor
50
49
11
8
14
33
7
Göztepe
46
53
10
10
12
32
8
Trabzonspor
45
52
10
9
12
31
9
Konyaspor
43
41
14
7
12
33
10
Antalyaspor
43
35
13
7
12
32
11
Kasımpaşa
42
53
9
12
10
31
12
Gaziantep FK
42
41
14
6
12
32
13
Kayserispor
41
40
11
11
10
32
14
Rizespor
40
38
16
4
12
32
15
Alanyaspor
35
37
15
8
9
32
16
Sivasspor
34
44
17
7
9
33
17
Bodrum FK
34
24
16
7
9
32
18
Hatayspor
19
35
21
7
4
32
19
A.Demirspor
-2
28
26
4
2
32
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı